Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Treeniä

Eilen oltiin ensimmäistä kertaa Siran kanssa Ulvilan palveluskoirat ry:n tokon kilpatreeneissä. Oltiin Agilityn Lumoa-hallilla Harmaalinnassa, oli kyllä mukava treenata isossa ja lämpimässä hallissa! Häiriötä oli valtavasti, koirakoita oli 8, 2 ohjaajaa sekä mittelivauva pienen ohjaajansa kanssa. Todella tehokasta häiriötreeniä meille, kieltämättä.

Paikkamakuussa Sira nousi ennen aikojaan, paikalleen palautuksen jälkeen jäi hyvin loppuun asti. Vähän katteli ympärilleen outoja ääniä ja pennun leikkimistä pallolla nenän edessä. Ensi kerralla se ei nouse, sanokaa mun sanoneen ;)

Kosketuspintaa ruvettiin harjoittelemaan, opittiin vähän alkeita siitä ruutua varten. Kotona jatketaan nyt sitten opettelua. Ei olla ennen otettukkaan sitä joten ihan uusia juttuja päästään siis treenailemaan.

Seuraamista ja luoksetuloa otettiin myös, vähän katsastettiin mitä me osataan ja pie iä yksityiskohtia hiottiin. On vain niin kovin vaikeaa seurauttaa pientä koiraa ja olla ihan tikkusuorana! :D vaatii nyt kyllä paljon peilin edessä seuraamista ja vaikka kirjapino pään päällä ;)

Tänään olin vetämässä sekä alokasluokan- että pentukurssia. Otin molemmat koiruudet mukaan harjoittelemaam odottamista ja rauhoittumista, vaikka mamma touhuaa omiaan. Tuntien jälkeen treenasin molempia koiria, voi että kun Midoria oli kiva nyt mennä! Kyyneleet silmissä mentiin, taisi olla viimeinen kerta kun me pojun kanssa treenattiin yhdessä :(
Huomenna kisat, sitten saa nähdä mitä maanantai tuo tullessaan, jääkö Midori uuteen kotiin vai palaako kotiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti