Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Elämän kiertokulkua

Toinen lähtee, toinen tulee. Midori sai uuden kodin joten tarvihan meidän Siralle kaveri ottaa. Huomenna meille siis tulee Tachetee Jämerä Joiku, suomenlapinkoiranarttu. Jade vähän pääsi yllättämään meidät: olimme varautuneet sopivan pennun löytymisen vievän aikaa, vähintään loppukesään tai ensi kevääseen.

Jade on myös sijoitusnarttu, kuten Sirakin, molemmat sijoitettu meille Peppiinan kennelistä. Katin kanssa tuli puhetta Midorin poislähdöstä ja sen myötä uudesta koirasta. Ensin oli puhetta mittelistä, mutta Kati sai meidät innostumaan lappalaisesta. Niinpä sitten useiden pentueiden tarkastelun ja tiukkojen kriteerien jälkeen Kati päätyi Jadeen. Kävimme Kankaanpäässä katsomassa pentuja, tunnistimme heti Jaden, koska se oli ainoa punkero :D

Huomenna tosiaan haemme Jaden kotiin, sitten rauha täällä taas loppuukin..

Midorilta kuulumisia, soittelimme uuden omistajan kanssa. Mitsku on varastanut kaikkien sydämet, tappanut monta vinkulelua, saanut rapsutuksia, lenkkeilyä, sängyllä nukkumista ja rauhassa oloa. Midorilla on asiat nyt todella hyvin, häntää lukuunottamatta. Sitä nyt seuraillaan, katsotaan miten lääkkeet vaikuttaa ja pidetään sormet ja tassut ristissä, että Midorilla olisi vielä monta vinkuleluntäyteistä vuotta edessään. Mulla on niin hyvä mieli Midorin puolesta! Nyt sillä on paljon parempi olla kuin meillä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti