Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Jade pesulla ja Siran mukana treeneissä.

Eilen oli rankka päivä Jadelle! Pikkuneiti pääsi suihkuun ensimmäisen kerran! Olen aiemmin suihkussa ollessani antanut Jaden tulla tutustumaan veteen, vähän ollaan maisteltu ja leikitty suihkuavilla vesipisaroilla, joten paikka ja vesi oli jo tuttuja juttuja. Nyt otin kokonaisen nakin käteeni, houkuttelin Jaden sillä suihkuun ja annoin sen kalvaa nakkia samalla kun suihkuttelin varovasti tassuja. Pikkuhiljaa vesisuihku nousi ja lopulta sain kasteltua koko koiran päätä myöden. Jade ei ollut moksiskaan koko touhusta, eikä pyyhkeellä kuivaamisesta. Hiustenkuivameen pitäisi myös totuttaa myöhempiä näyttelyitä ajatellen.

Illaksi saimme lapsille vahtijat (kiitos molemmille!) joten Jarikin pääsi Jaden kanssa treeneihin mukaan. Minä ja Sira treenattiin möllitokon muodossa, Jade ja Jari totutteli hallin outoihin ääniin ja hajuihin. Vähän katsekontaktia ja itse otin edessäoloa kun Siran kanssa oltiin jo treenattu. Tärkein anti Jadelle oli siis automatka, outo paikka ja muita koiria. Bonuksena pitkän väsyttämisen jälkeen kakkasi hihnassa, JEE!!!

Miksi ihmeessä heti rupeaa jännittämään kun on koemainen tilanne?! Mulla taitaa olla huonot hermot.. Mitenköhän käy jos me niihin sm-kisoihin päästään..? En varmaan nukkuisi viikkoon ennen niitä. Meillä oli siis alokasluokan möllitokoa.
Luoksepäästävyys ja paikkamakuu 10.
Seuraaminen ilman hihnaa 9.
Liikkeestä seis ja maahan molemmat 10.
Luoksetulo 10. (vaikka olikin hieman vino perusasento lopussa)
Hyppy 9. (Miksi voi olla niin älyttömän vaikeaa pitää se leuka ylhäällä!?)

Lisäksi otettiin nouto ja kaukot. Noudossa vauhti ok kumpaakin suuntaan, mutta palautus perusasentoon on vino sekä Sira karkaa pois perusasennosta heti kun noutokapula on otettu pois! Niihin siis seuraavaksi puututaan.
Seuraamisessa ei menty ihan kisakaavion mukaan omasta pyynnöstäni, oman kieron asentoni taakia Sira ei osaa seurata kunnolla jos olenkin suorassa niinkuin kuuluisi olla. Hyvä ryhti, suora vartalo ja katse eteen, mun oma opettelemiseni :D Seuraamisessa takapiruna toimiva Tiina kertoi, koska sai palkata ja koska meni hyvin. Sitä on mahdoton itse nähdä noin pienen koiran kanssa ilman että omasta asennosta tulee kiero! Edistystä kuulemma jo tapahtunut, nyt Sira haki paikkansa vähän paremmin.

Oon kyllä tyytyväinen treeneihin, kun ottaa huomioon ettei me olla treenattu yhtään pitkään aikaan Siran mahan takia. Nyt Siralla kaikki kunnossa taas, paitsi raksut ei kelpaa. Tuntuu oudolta, että ennen meillä asui kaksi todella ahnetta koiraa, jotka söivät kaiken mitä tassuihinsa saivat. Nyt meillä asuu kaksi koiraa, joista kumpikaan ei oikein syö mitään, paitsi nakkeja palkkana.. Jos yrittää raksupalkkaa, ei oteta. Sira on paastonnut jo 3päivää, Jade nyt syö mutta hyvin vähän. Katsotaan mitä neidit sanoo NEUsta, sitä on pakkasessa odottamassa.

Ai niin, eräs toinenkin neiti halusi osallistua treenaukseen tänään. Venla halusi harjoitella liikkeestä maahanmenoa, istumista ja seisomista. Tyttö juoksi nauraen ympäri keittiön ja olkkarin, aina omalla kohdallani huusin käskyn, mikä milloinkin. Oli siinä tytöllä hauskaa, ja vähän vanhemmillakin :) ehkä seuraavaksi kokeillaan paikkamakuuta 15 minuuttia! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti