Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

torstai 7. huhtikuuta 2011

Midorin tilanne

On tällä hetkellä vähän epäselvä. MUTTA, sillä on kuitenkin nyt hyvä uusi koti! Paremmassa paikassa se ei voisi tällä hetkellä olla, mä olen jopa innoissani! Olin varautunut siihen, että itken silmät päästäni, mutta sillä on nyt niin hyvät olot ettei sen takia sureta yhtään. Ystävämme pikkuveli kihlattuineen otti Midorin luokseen, Mitsku ei siis lähde kauas elämästämme.

Kuitenkin huonompia uutisia oli sen sijaan eläinlääkärikäynti Midorin kanssa tänään.. Mitskun häntä on niin huonossa kunnossa, että vaarana on koko hännän poistaminen. Viimeinen häntänikama on näkyvissä, hännän pehmytkudos on siis kuoriutunut pois! Ja minä tyhmä luulin sen nökäreen olevan kuivunutta rupea :(

Vaikka häntä paranisi, täytyy miettiä mikä aiheuttaa kaikki nuo oireet, kirsukin on ihan outo. Onko se sellainen, mikä pystytään hoitamaan elinikäisellä lääkityksellä vai olisiko armeliaampaa nukuttaa Midori kivuistansa.. Näitä nyt sitten pähkäillään eläinlääkärin, meidän ja Midorin uusien omistajien kanssa. Rankkaa heillekkin kun saavat koiran ehkä kolmeksi viikoksi tai sitten moneksi vuodeksi.. Mutta ainakin siellä Midorin elämä on nautinnollista: vinkuleluja, tokoa, agilityä, sängyllä nukkumista, rauhaa ja rapsutuksia. Sekä Midorin vanha koiraystävä kuuluu myös uuden perheen lähipiiriin! Iso kiitos siis Midorin uudelle "sijaisperheelle" josta toivottavasti tulee loppujen lopuksi pysyvä perhe, riippuen Midorin parantumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti