Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Jaden ensimmäinen yö ja päivä

Eilen illalla kotiuduttiin Jaden kanssa seitsemän aikoihin. Automatka meni hyvin, Jade nukkui koko matkan sylissäni. Kotona haisteltiin paikat tarkkaan, yritettiin leikkiä Siran kanssa ja käytiin monta kertaa pissalla ulkona. Illalla laitoimme Siran ja Jaden pesuhuoneeseen ja odotimme jännityksellä, kuka herättelee eniten: jompikumpi lapsista, Sira vai Jade! Voiton taisi viedä nuorempi lapsista, 3 herätystä välillä 20-06. Koirista ei kuulunut inahdustakaan! Aika hyvin kyllä Jadelta, selvästi Siran seura rauhoittaa.

Aamupäivällä lähdin lasten ja koirien kanssa ulos, Jade sai ensimmäistä kertaa hihnan kaulaansa. Voi reppana, kyllä se oli aika järkytys pienelle. Panta oli jo tuttu juttu, mutta liikkumisen rajoittaminen, yök! Aluksi kuljimme vain etupihalta takapihalle ja siellä koirat saivat olla vapaana. On muuten aika hankala pitää silmällä pientä pentua, jonka turkki maastoutuu kuraiseen, laikukkaaseen maahan.. Taidanpa ostaa Jadelle kevääksi pinkin haalarin :D

Aikamme touhuiltua takapihalla siirryimme seuraavan haasteen pariin. Ikävä kyllä meidän ei ome mahdollista antaa Jaden vaellella vapaana muutakuin takapihallamme, joka ei ole järin suuri eikä oikein muta-aikaan toimi lasten kanssa. Siksi Jaden täytyy heti alusta alkaen opetella hihnassa kulkeminen, niin tylsää kuin se onkin. Jätin Siran sisälle ja tallustelimme edessämme menevällä kävelytiellä. Ei mennyt kauaakaan, kun Jade jo hoksasi hihnassa kulkemisen alkeita! Oikein nätisti (vaikkakin hyvin hitaasti) saimme kuljettua pienen pätkän ja takaisin kotiin. Jade haisteli ja tutki maata, mutta ei vetänyt eikä saanut hepuleja kun hihna kiristyi. Jee! Näyttää siltä, että meille tuli varsin oppivainen neiti, joka nyt jo nauttii rapsutuksista. Ulkoilun jälkeen onkin uni maittanut, joten koiruudet ovat sitten uinuneet yhdessä pesuhuoneessa. Kotiuduttuaan saa Jade nukkua välillä yksinkin, nyt Sira on vielä turvana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti