Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

torstai 5. toukokuuta 2011

SM-kisat

Me ollaan mukana!! JEE! Oon ihan superinnoissani, joskin myös kauhuissani.. Mitenköhän me mahdetaan pärjätä?? APUA.. Me ollaan nyt käyty kaks kertaa viikossa treeneissä, treenailtu (liian vähän) kotona ja alotettu kohottaan koiran ja omistajan kuntoa rullaluistelulla! Täytyy vaan pitää huoli, ettei Sirkkunen mee jumiin luisteluista, pitää muistaa hyvät alkulämmöt ja jäähdyttelyt. Luulen silti, että aluksi mun kunto on niin huono etten mä jaksa luistella niin paljoa, että se tekis Siralle pahaa.. :D

Treeneissä on mennyt ihan ok, kamalan paljon meillä on virheitä! Jotenkin tuntuu siltä, että ennen ku alettiin tosissaan treenaan niin kaikki liikkeet meni paremmin ja mä olin paaaaljon tyytyväisempi. Nyt vähän joka liike rakoilee jostain kohtaa. Ei taida tulla toukokuun kisoista ihan niin hyvää tulosta mitä meen ekoista tuli, mutta mä vetoan sit siihen että tuomarikin on tiukempi ;)

Leuka alkaa jo pysyä ylhäällä ja vartaloavut vähentyä. Seuraaminen on aika hukassa, Sira hakee paikkaansa vielä. Nyt sain kyllä kuulla, että mä palkkaan ihan liian eteen seuraamisessa, (enpähän totakaan o ite huomannut treenatessa..) joten nyt yritetään palkata oikein hurjasti ja kunnolla taakse. Sira hakeutui heti taaemmas kun tiistaina ekaa kertaa treeneissän näin tehtiin, joten ehkä me ahkeralla harjoittelulla seuraamisesta kunnon liike vielä saadaan :D

Ruutu on nyt jotain ihan ihme sähläystä! Nyt palataan ihan lähelle ja otetaan takuuvarmat onnistumiset joka kerta, ei mitään mahdollisuutta lähteä reunasta ruutuun tai mennä haistelemaan maata matkan varrella. Toivottavasti Sirakin lukee tämän täältä, että tietää sitten miten pitää toimia! :D

Luoksetulon pysäytyksessä hiipii eteen yli kaksi koiranmittaa, joten tehostin käsimerkkiä SEIS-käskyllä. Pysähtyi kuin seinään. Löi jarrut niin nopeesti pohjaan, että liuku oikein eteenpäin. Se oli aika hienon näkönen :) Täytyy nyt seurata, että pitääkö vaihtaa sanalliseksi tuo käsky, Sira kun tuntuu kuuntelevan sanoja paremmin kuin käsiä.

Ekaa kertaa otettiin tiistaina idioottirinkiä, tosin suoralla. Jäi joka kerta seisomaan. Sen jälkeen on aina tarjonnut seisomista. Pöh. Tehotreeniä tähän, mutta taidan jättää sen istumisen vielä enemmän taka-alalle, ettei sekota vielä alokasluokan kisoissa sitä. Treenataan siis kyllä sitä, mutta keskityn enempi siihen, että osaa varmasti valita oikein SEIS tai MAA- käskyistä. Ainakin nyt taas, kun tarjoaa pelkkää seisomista..

Metallinoutoakin kokeiltiin, kapulanpitoahan ollaan harjoiteltu jo aiemmin, kahden koiran ja Venlan kanssa :) Se ei oikein sujunut, Sira ei halunnut oikein hakea kapulaa. Jäi varmistelemaan että ihanko tosissaan hänen pitää se kapistus hakea. Harjoittelu jatkuu siis sekä puu- että metallikapulalla.

Ollaan Siran kanssa menossa TVA ry:n seminaariin harjoituskoiraksi. Aiheina on "aloittelijasta kisakoiraksi" sekä "koiran viretila". Onneksi nämä tulee ennen toukokuun kisoja ja SM-kisoja!

Eli meen tavotteet on nyt sitten saada Uvilasta 29.5 ja SM-kisoista 11.6 1-tulokset ja TK1 :D Siitä sitten muutama avoin luokka ja 7.8 mitteleiden rotumestaruuskisoista TK2 ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti