Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

tiistai 31. toukokuuta 2011

Häntä pystyyn ja uuteen nousuun!

Mä ihan oikeasti hetken jo mietin sunnuntain jälkeen, että jaksanko mä treenata tavoitteellisesti Siran kanssa nyt. Tuli vähän sellanen olo, että mä en jaksa treenata oma-aloitteisesti tarpeeks saadakseni niin hyviä tuloksia, joihin olisin tyytyväinen. Sunnuntai meni vähän itsesäälissä ja omaa treenimotivaatiota miettiessä.

Maanantaina olin jo ilmottautunut uusiin kisoihin hakeamaan sen kolmannen ykköstuloksen alokasluokasta. Toinenhan siis tulee SM-kisoista, se on päätetty. Nyt on koettu todellinen epäonnistuminen, joten ei o enää väliä vaikka jotkin muutkin kisat menis pieleen! ..Kunhan vain SM-kisat onnistuu täydellisesti.. :D Tavoitteena on siis edelleen saada TK2 syksyllä viimeistään. Ajattelin, että tällä hetkellä sopiva kisatahti olisi joka toinen viikonloppu, katsotaan sitten syksymmällä uudestaan. Eli 11.6 on seuraavat ja sen jälkeen 3.7. Sitten vähän mietin, lähtisinkö hakemaan lisää haastetta ja hakisin kolmannen ykkösen todella vaativalta tuomarilta vähän pidemmältä? :) Saapi nähdä, mitä keksin Siran pään menoksi.. :D

Tämän päivän treenit sitten jatkui nosteessa, meni AIVAN loistavasti! Sira oli skarppina ja innokkaana, oikeiin nautti tekemisestä keskittyen vain muhun. Jes! Paikkamakuussa kylläkin taas nousi, mistä ihmeestä tämmöinen nyt tulee?! Nyt tehotreeniä siihenkin, samaan aikaan luoksetuloja Jaden kanssa ;)

Seuraaminen oli loistavaa!! En tiedä, miksi. Sira seurasi täydellisellä paikalla, katsekontaktissa vaikka mulla oli leuka ylhäällä. Jotenkin vain kaikki kolahti paikalleen, mä näin koiran hyvin vaikken sitä katsonutkaan, Sira seurasi huomattavasti taaempana ja mä opin sen oikean palkkaamiskohdan, etten vedä sitä palkalla eteenpäin ja Siran seuraaminen oli kaiken lisäksi todella innokasta! Käännökset oli hienoja, nopeita ja tiiviitä. Tuollaista seuraamista kun saatais sitten kisoissakin, saatais kyllä tiukemmaltakin tuomarilta hyviä pisteitä! Kyllä jäi hyvä mieli tuosta, meillä on sittenkin toivoa! :)

Hyppy, luoksetulon pysäytys ja paikkamakuun lisäharjoittelut meni kanssa todella hyvin. Siralla oli kyllä into tehdä, ehkä Sira vaatiikin enemmän treeniä innostuakseen? Eilenkin treenattiin ja tänään meni tosi hyvin. Ekoissa kisoissakin treenattiin vielä edellisenä iltana ja aamulla jonkin verran kertausta. Täytyypi kiinnittää huomiota..

Jee, hyvillä fiiliksillä nyt odottamaan, että huomenna saa jatkaa taas harjoittelua sm-kisoihin ;)

P.S. Lupauduin edustamaan Ulvilan palveluskoiria 2012 SM-tokossa, joko Siran tai Jaden (tai ehkä molempien!) kanssa! Jaden kanssa tavoitteet siis tarkentuivat, ensi kesään mennessä ALO/AVO taso ja Siralla sitten VOI/EVL.. Jos ollaan jo EVL:ssä Siran kanssa, niin voidaan ilmeisesti osallistua molempien kanssa, Jade edustaisi joukkuetta ja Siran kanssa kisattaisiin henk.koht. sm-tittelistä. Aika hurjaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti