Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

maanantai 16. toukokuuta 2011

Kolmas kerta toden sanoo..

Nimittäin metsäreissu Jaden kanssa! Pentu ei lähtenyt kuin kerran vähän kauemmas, muutoin se pyöri jaloissa, kuin hihnassa olisi ollut! Mahtavaa! :) Selkeä ero ensimmäiseen kertaan, jolloin Jade katosi surutta omille teilleen. Jee!

Sirakin pääsi metsään purkamaan energiaansa, Jade odotti sillä aikaa autossa. Ajattelin ensin päästää ne samaan aikaan Jaden oltua ensin yksin, mutta onneksi en päästänyt. Sira lähtee sen verran kauemmas kuin haluaisin Jaden menevän, ainakin nyt pikkupentuna vielä. Sira tulee hienosti kutsusta luokse ja pysähtelee kyllä katsomaan missä olen, mutta hieman turhan itsenäinen se silti on. Paha vain, että se on myös huimasti nopeampi kuin Jade, eli mä en ehdi kunnolla piiloon!! Sira löytää mut liian helposti, eikä ehdi huolestua katoamisestani tarpeeksi. Siraa voisi yrittää jo vähän huijatakkin jollain, pitäsköhän kätkee joku herkku jonnekkin ja hiipiä sillä aikaa piiloon? Kertokaahan vinkkejä!

Kävin metsäreissun jälkeen kaupassa ja päätin samalla ottaa Siran kanssa treeniä parkkiksella. Onneksi otin.. Tiedänpähän nyt, että Sira ei toimi yhtään jos maa on märkä.. Ei siis yhtään. Toivottavasti on sellaset kelit ennen kisoja, että ehdin treenata sitä(kin).. Häiriötä meen täytys harjoitella paljon enemmän, Sira on nyt kovin häiriöherkkä! Muutenkin tuntuu, että kaikkea muuta pitää vahtia ja tarkkailla eikä keskittyä muhun. Auttaiskohan jonkin asteinen huomioimattomuus..? Täytyy nyt sitten hienoina päivinä pakata lapset rattaisiin ja mennä lähikaupan parkkikselle treenaamaan edes vähän. Lopputulos siellä on muuten sitten se, että joutuisin treenaamaan sekä Siraa että Venlaa! Venla nimittäin rakastaa leikkiä koirankoulutusta. Idari ja nouto sujuu paljon paremmin kuin Siralla, seuraamisessa kummallakin parannettavaa ;)

Tein muuten loistokeksinnön kotona! Takapihan ovesta saa iltaisin peilin, kun ulkona on pimeää, sisällä valot päällä ja sälekaihtimet auki! Siinä edessä on hyvin tilaa ottaa seuraamista, eikä mun tarvi painaa leukaa alas katsoakseni, missä Sira tulee! Tämän keksin jääkiekon MM-kisojen loppuottelun aikana ;) nyt yritän joka ilta treenata seuraamista ainakin yhden nakin verran! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti