Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kisat Siran kanssa

Kisat meni hyvin ja huonosti, sääkin oli kamala. Aivan koko ajan satoi! Juuri ennen alokasluokan alkua alkoi tuullakkin kamalasti, ei ollut kyllä sään puolesta nautinto!

Tuloksia:
Luoksepäästävyys 9
Paikkamakuu 0!!!! (Ei oo kyllä Siran tapaista nousta :( Nousi ensin rapsuttaan/nuoleen ja jäi istumaan, juuri kun liikkuri sanoi "aika, palataan koirien luo" nousi Sira seisomaan ja istui takaisin samantien :/ Siinä meni meidän ykköstulos sivu suun. Harmittaa NIIN vietävästi! )

Seuraaminen kytkettynä 8
Seuraaminen vapaana 8.5
Liikkeestä maahan 9 (seuraaminen väljää ja haahuilevaa, maahanmeno oli hyvä, nopea ja pysyi maassa hienosti loppuun asti)
Luoksetulo 10
Liikkeestä seis 10
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 10


Muuten meni siis hyvin, tuo paikkamakuu jäi vain kovasti kaivelemaan.. Siralla tuli selvästi joku ajatuskatko, koska ei ole kovinkaan nousuherkkä yleensä ollut. Toivottavasti tuo ei nyt sitten tule tavaksi!
Jos me oltais saatu paikkamakuusta täydet 10 pistettä, olisi tulos ollut 187 pistettä.. Plaah. No, turha sitä harmittelemaan, nyt tehoseuraamista jotta saataisiin seuraaminen kympin arvoiseksi! Kaksi viikkoa vielä aikaa..

Kisoista oli kyllä hyötyä, opin vähän Siran kisakäyttäytymistä. Siralle ei sovi se, että se napataan autosta suoraan kehään. Siraa tarvii vähän herätellä luoksetuloilla ja muilla kivoilla liikkeillä, jotta tajuaa nyt olevan tosi kyseessä. Siran tarvii myös päästä vähän katselemaan tilannetta, mutta käskyn alla. Makaaminen rauhoitti Siraa, keskittyi heti enemmän kun muutaman kerran pyysin maahan.
Siran vire pysyy hyvin pitkäänkin treenatessa, joten Siraa on turha yrittää nostattaa riehuttamalla, siitä se menee vain ylikierroksille ja keskittyminen herpaantuu. Voi että, kun olisikin joku tilaisuus vielä harjoitella ennen sm-kisoja kokeenomaisesti!

Tuomarina oli Tiina Heino, etukäteen pelkäsin hurjasti kun kaikki sanoi Tiinan olevan supertiukka. Kyllähän Tiina oli tiukka, mutta reilu. Pisteitä meni virheistä, niinkuin kuuluukin. Tuntuu hyvältä, että saatiin Siran kanssa niin hyviä pisteitä muista, seuraaminen olikin odotetusti huonoa. Tai no, eihän 8 arvoinen seuraaminen välttämättä ole huonoa, mutta Siran voi odottaa parempaa, ja kai multakin.

Kyllä me tästä vielä noustaan Siran kanssa, kunhan tänään mä nuolen haavojani :D Huomenna jatketaan, tassut kohti sm-kisoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti