Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Siran kisakuulumiset

Ulvilassa oli 3.7 neljännet viralliset kisamme. Ilmeisesti neljäs kerta toden sanoo, kisat meni mahtavasti! :) Tuomarina toimi Juha Kurtti ja pisteitä kertyi 195! Aivan huippupisteet ja silti olimme "vain" jaetulla 3.sijalla! Aika kova taso oli kärkisijoilla, hävisimme hyville koirakoille :)

Luoksepäästävyys 10, Sira ei hievahtanutkaan sivulta, katsoi vain mittelimäisen epäluuloisesti tuomaria.
Paikkamakuu 10

Seuraaminen hihnassa 10
Seuraaminen ilman hihnaa 9
, ihan lopussa Sira herpaantui tuijottamaan kehäsihteereiden telttaa ja täyskäännös epäonnistui. Onneksi Sira itse huomasi olevansa hukassa eikä tarvinnut antaa ylimääräisiä käskyjä, Sira itse palasi hienosti sivulle. Tuomari harmitteli, koska muuten olisi ollut kympin suoritus.

Liikkeestä maahan 9,5 Muuten täydellinen, mutta minä otin varman päälle ja kumarruin katsomaan että Sira varmasti meni maahan. Epäilin, ettei välttämättä olisi mennyt koska nurmikko oli kosteaa.. :D Samalla kentällä viikkoa aiemmin Sira ei suostunut menemään liikkeestä maahan, joten ajattelin varmistaa. Kumarruksesta siis -0,5 pistettä :)

Liikkeestä seis 10
Luoksetulo 10
, tiukempi tuomari olisi antanut vähemmän, koska Sira törmäsi aika pahasti muhun.
Hyppy 10
Kokonaisvaikutelma 10


Jee!! Mulla on aivan mahtikoira! :) Katsotaan sitten mitä käy 7.8 Tampereella, kun on mitteleiden toko-rotumestaruus :D Luulen, että jännitys pilaa meidän suorituksen.. Mutta toivottavasti edes ykköstulos saatais, sitten se ois kolmas. Eli meillä on nyt sitten kasassa jo kaksi ykköstulosta alokasluokasta, yksi uupuu enää :)

1 kommentti:

  1. Hienoa Sira ja Henna!!! Oikein paljo onnea hienosta suorituksesta!

    VastaaPoista