Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Porin kv-näyttely

Oltiin Siran kanssa tänään Porin kansainvälisessä näyttelyssä, Siran ekat näyttelyt! Päivä oli kuuma, mutta onneksi Siralla on kunnon kesäturkki ;) Vai pitäiskö sanoa kesäturkiton..

Tuomarina oli serbialainen Nemanja Jovanovic. Sira meni kehässä ihan hyvin, tiiviisti katsekontaktissa ;) Seisoi nätisti, mutta huomaa kyllä ettei olla treenattu näyttelyjuttuja.

Arvostelu englanniksi:
Correct type. Correct head. Medium long neck. Good chest. Very short upper arm. Enough strong topline. Short croup. Good rear angulation. Good tailset. Needs moee coat. Very weak front movements.

Vapaasti suomennettuna, saa korjata :)
Oiken tyyppinen. Oikeanlainen pää. Keskipitkä niska. Hyvä rintakehä. Erittäin lyhyt kyynärvarsi. Tarpeeksi vahva ylälinja. Lyhyt ristiselkä. Hyvät takakulmaukset. Hyvä hännänkiinnitys. Tarvitsee lisää turkkia. Erittäin heikot etuliikkeet.

Ei siis mitään uutta ja outoa arvostelussa. Katsotaan josko valjaat ja vetäminen auttaisi etuliikkeisiin ja turkkia nyt yritetään kasvattaa erilaisilla mömmöillä. Ehdotuksia otetaan vastaan, ainoa vaan et Sirkkunen on aika huono syömään mitään. Täytyy olla ulkona talvella paljon että turkki kasvais ja mennään sitten talvinäyttelyihin.

4 kommenttia:

 1. Kokeileppa kävellä nopeammin kuin yleensä lenkillä/tokoillessa. Sanilla ainakin auttoi etuliikkeisiin. (:

  -Sanna

  VastaaPoista
 2. Tailset tarkoittaa hännänkiinnitystä, eli häntä on kiinnittynyt oikealle kohdalle :) Hyvä Sira!! Minkä laatuarvostelun saitte?

  Onnea myös kovasti vielä hienosta TK1 Tuloksesta!!

  VastaaPoista
 3. Sanna: mä luulen, että Siran liikkeet on toivottomat menipä mitä vauhtia tahansa ;) Kati kyllä yritti meitä juoksuttaa eri vauhteja ja saada pois toko-seuraamista. Ei tulosta ;)

  Johanna: kiitos korjauksesta! Jossain blogissa oli noin suomennettuna ja mä luulin, että se tarkoittaa näyttelykielellä jotain :D Vähän kyllä ihmettelin, mutta näyttelyt on mulle muutenkin ihan outo juttu ;)

  VastaaPoista
 4. Ai siis se laatuarvostelu.. Onko ne niitä ERI, Eh, H..? Me saatiin H, mikä riittää tosiaan siihen TVA:han aikoinaan :D

  VastaaPoista