Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

torstai 21. heinäkuuta 2011

Siralle koulutustunnus!!

Jee, ensimmäinen tavoite matkalla kohti TVA:ta saavutettu, Sira suoritti 3 ykköstulosta alokasluokasta! Hienoilla pisteillä kaikki ykköstylokset tulivat: 196, 195 ja 198! Kaikissa pisteitä tiputti ilman hihnaa seuraaminen, siihen pitää nyt sitten hurjasti treenailla, kun nyt meillä ei sitä hihnaa enää kehissä saa olla :D Tuomarina meillä oli taas Juha Kurtti.

Tässä kisoista:

Luoksepäästävyys 10, Sira nousi kyllä seisomaan ja otti askeleen kohti tuomaria joten tiukka tuomari (nimiä mainitsematta ;)) olisi antanut 9.
Paikkamakuu 10, Sira meni hyvin maahan vaikka katselikin aivan muualle käskyn antaessani. Onneksi käskyni on "maahan, pystyin sanomaan loppuosan hyvin painokkaasti..

Hihnassa seuraaminen 10, ei kylläkään ansaitusti. Täyskäännös oli löysä, Siran keskittyminen herpaantui.
Ilman hihnaa 9,5. Oikealle käännös oli löysä ja Sira pärski muutaman kerran.

Liikkeestä maahan 10, en itse ainakaan huomannut mitään mainittavaa. Nopea maahammeno oli tuomarin mielestä.
Luoksetulo 10, Sira tuli vauhdilla eikä törmännyt! :)
Liikkeestä seis 10, ei mainittavaa. (itse asiassa jompikumpi jäävistä oli vähän vino, en nyt muista kumpi. Olettaisin että liikkeestä seis.)
Hyppy 10, vauhdikas hyppy ja pysähtyi heti.
Kokonaisvaikutus 10

Tuomari kehui meitä kehässä, ja vielä kokeen jälkeenkin kun puhuin Jarin kanssa meidän suorituksesta. Tuntui kyllä kivalta kuulla kehuja tuomarilta :)

Ai niin, meillä oli Venla mukana kentällä. Kesken meidän suorituksen Venla rupes huutamaan "Sira, Sira".. :D Sira oli hieman hämillään! Onneksi ei ollut liike kesken, vaan liikkeen alkua odotettiin.. :) Tästä lähtien Venla saakin tulla treeneihin mukaan kiljumaan häiriöksi, ettei ole sitten kisoissa niin yllätys. Venla on kyllä tuleva koiranohjaaja, sen verran sitä kiinnostaa touhuta koirajuttuja. Joskus vielä kuvaan kaikki liikkeet mitä Venla osaa :)

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa, onnea vielä!

  Tuutteko rotumestiksiin avoon? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Suvi :)

  Joo me joudutaan nyt sitten avoimeen! Uh, tää tuli jotenkin yllättäen mulle, liikkeet ei o vielä valmiina.. :D
  Mut rotumestis menee meillä kuitenkin pilalle, kun mua jännittää niin iso tapahtuma ja Sira menee siitä sit ihan lukkoon. Mutta yrittämään tullaan kuitenkin ja ihastelemaan mitteleitä! :)

  VastaaPoista
 3. onnea viel tätäkin kautta!

  ei rotumestis oo iso tapahtuma. pelkkä tampereen kisa jonka jälkeen mittelit laitetaan omaan järkkään ilman luokkarajoja ;)

  VastaaPoista