Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Treenitauko

Meillä on ollut Siran kanssa totaalinen treenitauko sm-kisoista lähtien, eli viikon verran. Tänään otin Siran hallille mukaan, kun menin vetämään pentu-tunteja, ajatuksena oli vähän ehtiä tuntien välissä jotain pientä kivaa ottaa. Harmiksi tauot jäi kovin lyhyiksi, mutta vähän ehdimme silti touhuta. Ja pakko sanoa..

SIRA OLI AIVAN MAHTAVA!

Treenimotivaatio nousi sataprosenttisesti! Sira oli niin älyttömän innoissaan, että tärisi. Kaikki liikkeet oli teräviä ja nopeita, seuraaminen innokasta ja oikeapaikkaista. Käännökset oli mahtavia, täyskäännöksessä Sira pysyi aivan täydellisesti oikeassa paikassa.
Kaiken hyvän lisäksi Sira innostui leikkimään vetolelulla kanssani. Sira ei ole hetkeen oikein riehunut kanssani, mutta tänään se kyllä oikein repäisi ja otettiinkin oikein kunnon vetoleikit.

Taisi tehdä siis pieni treenitauko terää sekä koiralle että ohjaajalle.. Nyt innolla jo odotan tiistain treenejä Ulvilan palveluskoirien tunnilla! :) kyllä mulla on vaan mahtava koira, ohjaaja ei aina vaan ihan pysy kärryillä :) nyt taas tuntuu siltä, että oikeasti se TVA ois joskus mahdollinen ja realistinen tavoite ;)

Ai niin, me teimme ohjaajavaihdoksen Jaden kanssa, Jari on nyt pentukurssilla sen kanssa. Jari haluaisi ruveta harrastamaan vesipelastusta Jaden kanssa, joten heidän on nyt jo hyvä hioa yhteistyötään. Keskityn nyt ensin Siran tavoitteisiin ja katsotaan sitten, mitäs Jaden kanssa keksitään vai vaihdetaanko sitten Siran kanssa lajia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti