Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Siran kisat 11.3

Oltiin taas Siran kanssa kisailemassa Noormarkussa. Kokeessa tuomarina oli Ilkka Sten.

Koe meni hyvin, ei kuitenkaan ihan viime kisojen veroisesti. Siran keskittyminen rakoili, perusasennossa katse harhautui heti pois minusta. Kuitenkin liikkeessä jaksettiin keskittyä ja tehdä asiat kunnolla.

Yhteispistees oli 181, 4.sija ja kp. Tyytyväinen olen Sirkkuseni toimintaan kaikenkaikkiaan! <3

Tässä pisteet, suluissa taas "rankempi" arvio. 

Paikkamakuu 10, (8) Kaksi käskyä maahanmenoon, tuomari ei kuullut sitä kun onnistuin ajoittamaan sen toisen kaksoiskäskijän kanssa samaan aikaan. Muuten hyvä, ei noussut ja reippaasti takaisin sivulle.

Seuraaminen 9 (8), aivasteli koko ajan, edisti ja vähän väljä. Ei kai sitä silti kauhean lähellä voi seuratakkaan kun koko vartalo tärisee aivastelujen voimasta :/ Aivastelu on Siran joku reaktio, se on aina treenien alussa ja seuraamisessa. Hassua.

Liikkeestä maahan 10, homma toimi kuin unelma. Tiivis seuraaminen, nopea maahanmeno, nopea palautuminen sivulle. Jee.

Luoksetulon pysäytys 7 (5), pysähdys oli hidas kuin mikä. Pysähtyi lopulta pari metriä ennen mua, vauhti oli NOPEA molemmissa pätkissä ja perusasento tiivis.

Liikkeestä seis 9 (10), en tiedä miksi piste meni. Oliko seuraaminen väljää, vai mitä? Sira pysähtyi heti käskystä, ei edennyt eikä kääntynyt taaksemenossa. Nopea sivulle istuminen. En vain huomannut kysyä, miksi piste meni. (Tästä puhuttiinkin yhden osallistujan kanssa, että tuomarin linja tuntui olevan vähän epäyhteneväinen. Yleisesti hän oli rento ja antoi anteeksi virheitä, mutta sitten joissain liikkeissä rokotti "mitättömistä" tai huomaamattomista virheistä. Esimerkiksi tämä liikkeestä seis, en huomannut virheitä, mistä rokottaa. Kuitenkin noudossa, hypyssä, luoksetulon pysäytyksessä ja seuraamisessa olisin itse antanut meille huonommat pisteet selvien virheiden vuoksi. Ei siis voi olla kyse vain siitä, etten huomaisi omia virheitämme. En kuitenkaan ole katkera asiasta, tai mitään. Harmittaa vain se, etten huomannut kysyä MIKSI se piste meni, koska se on voinut olla jokin virhe mitä en oikeasti vain tiedä tekeväni ;) Mutta tälläisiä pistejuttuja oli siis muillakin, kun seurasin. Koira näytti tekevän liikkeen täydellisesti ja silti tuloksena oli 9. Sitten taas toisessa liikkeessä koira teki selvän virheen, ja sai silti 10.)

Noutaminen 10 (9) Haku ja palautus oli nopea ja varma. Perusasento oli selvästi vino, Sira oli ihan jossain jalkani takana :D

Kaukokäskyt 8 (8), kaksi käskyä perusasennosta maahan. Itse liike oli hyvä, nopeat ja varmat siirtymiset <3

Hyppy 10 (9), Sira vinkaisi hypätessään, lensi kuonolleen esteen takana mutta silti istui heti käskystä. Siitä ei siis pisteen vähennyksiä, mutta sitten sivulletulossa haukahteli ihan kunnolla. Tuomaria nauratti Siran innokkuus, hypyt olivat niin lennokkaita ja Siralla ois riittänyt vielä virtaa toiseen koekoitokseen :D Ihana tyttöni :)

Kokonaisvaikutus 10, tuomari kehui yhteistyötämme hyväksi. Se on aina ihana kuulla! Olen itse kyllä tyytyväinen, vaikka harmittaa tietenkin ettei tullut "sen parempia" pisteitä ;) Onneksi kyse oli kuitenkin vain pienistä, ärsyttävistä virheistä eikä mikään liike nollaantunut täysin.

Eikä muuten jännittänyt enää yhtään niin paljon! Seuraavissa kisoissa sitten jännittääkin, tavoitteena on sitten se TK2.. :D

2 kommenttia:

  1. Tervemenoa sitten kohta puolin voittajaan... :)

    VastaaPoista
  2. Leila, viimeistään kesäkuussa SM-kisoissa pitäs olla VOI-kunnossa! :O
    Vähän jännittää jo :D

    VastaaPoista