Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Midori agilityn epiksissä!

Midori oli ensimmäistä kertaa agilitykisoissa, ohjaajanaan Eero. Midorista on tullut Eeron harrastuskoira, kun Sannalla on oma vanhempi koira ja Midorin innoittamana mittelinpentu, nyt on molemmilla sitten omat harrastuskaverinsa. Midorin kanssa onkin hyvä harjoitella, kun se on jo peruskoulutettu ja se on tottunut harrastelemaan. Tosiaan, ennen Midoria Sanna piti enemmän isoista koirista. Mitsku on kyllä aika sydäntenmurskaaja! :)

Midori ei mene ollenkaan A-estettä tassujen takia. Midorin treenihallilla A on vielä todella liukas ja pojalla vauhtia riittää, joten Sanna ja Eero ovat päättäneet säästää Mitskun tassuja siinä. Ehkä jossain vaiheessa vielä tilanne on toinen, mutta tällä hetkellä mennään näin. Midori kyllä pääsee A-esteen ihan huoletta ja vauhdilla, jopa silloin kun itse kävin sen kanssa agilityssä. Nyt sen kunto/vointi on paljon paremmat eli toivottavasti jossain vaiheessa Eero ja Midori pääsevät ihan kaikkia esteitä treenailemaan!

Eero ja Midori osallistuivat kahdelle radalle, jotka eivät kuulemma olleet helppoja. Molemmista tuli hylsy, (automaattisesti A-esteen skippaamisen takia, mutta mielelläni kuulisin Sannalta tai Eerolta vielä tarkempaa kuvausta radan sujumisesta :)) mutta hyvä hylsy. Ohjaaja oli tyytyväinen suorituksiin, vaikka aluksi jännittikin. Midorin vire oli kuulemma kohdillaan ja virheet olivat ohjaajan aiheuttamia.

Ihanaa, että Midorin kanssa harrastellaan! Virallisiin kisoihin sehän ei saa osallistua kortisonilääkityksen takia, mutta pääasia on, että sillä on kivaa! Uskon, että se NAUTTII olostansa ja Eeron kanssa treenaamisesta.

Kiitos Eerolle ja Sannalle Midorin hyvästä hoidosta, taas kerran <3

*muoks muoks*
Minä huonomuistinen en yhtään oo muistanut, että Sanna ja Midorikin on ollut agilityn epiksissä! Hylsy sieltäkin tuli A-esteen takia, ja Midori vähän innostui nähtyään Eeron ja häippäsi sitä moikkaamaan :D. Ehkä Mitskukin oli sitä mieltä, että poikien pitää pelata yhteen? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti