Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Jaden kuvia

Tässä vähän Jaden kuvia syys- maaliskuulta, jonkun verran on tyttö muuttunut puolen vuoden sisällä! :) Ainakin kuvista huomasi jalkojen liikkeen kasvaneen, nyt Jaden liikkeet näyttää valokuvissa hirveän lennokkailta verrattuna syksyisiin kuviin.

Syyskuun kuvat:
Ja tässä sitten maaliskuun kuvat:
Jos Jade näyttää kovin laihalta näissä maaliskuun kuvissa, johtuu se siitä syystä että olen harjannut siitä ison muovipussillisen karvaa.. Kaikki karvat kerätään talteen, jotta saan jossain vaiheessa lähetettyä ne kehrättäväksi ja saan itselleni oikein kunnon lämpöiset villasukat :) Olen NIIN vilukissa, että ne varmaan tulisi jokapäiväiseen käyttöön ;) Ja mikäs sen ihanampi tapa kierrättää hyvää materiaalia rakkaasta otuksesta.

4 kommenttia:

 1. Olen kanssa kerännyt koirien karvoja, heittänyt menemään, kerännyt uudestaan talteen, heittänyt menemään... Niitä tarvii kehräämistä varten niin paljon, etten ole jaksanut sitä pitkäjänteisyyttä. Nyt on kuitenkin taas keräyskausi menossa enkä ole ainakaan vuoteen heittänyt karvoja pois! Ehkä niistä joskus jotain isompaakin saisi.

  VastaaPoista
 2. Kuinkahan paljon niitä sitten tarvitaan esim. pitkävartisiin villasukkiin? Sellaset mä tahtoisin Jadesta :D Taidankin laittaa Facebookissa Satakunnan Lappalaisten ryhmään pyynnön vaaleista pohjavilloista :D Nopeutan toimintaa, kunnei mulle ole niin väliä et ois pelkästään Jaden karvoista.

  VastaaPoista
 3. Mä oon ymmärtänyt, että sitä tarvitaan tosi paljon, ainakin jos jollekin isommalle kehräämölle meinaa viedä, niin ne ei ihan pikkueriä langaksi tee. Tosin nuo kehräämöt taitaa kaikki haluta sekoittaa siihen lampaanvillaa aika paljon, että jos haluaa tehdä pienemmän erän vaikka pelkästään niihin villasukkiin ja että on pelkkää koirankarvaa, niin jollekin harrastajakehrääjälle kannattaa varmaan silloin viedä.

  Onko sulla karvat muuten muovipussissa, kuten tekstissä sanoit, vai oliko se vaan ilmaisu helpottamaan määrän arviointia? Muovi nimittäin haurastuttaa karvat, jonka takia ne pitäisikin säilyttää paperikassissa.

  VastaaPoista
 4. Mulla on ne karvat nyt muovipussissa odottamassa paperipussia :D Eli siis seuraavaa kauppareissua tai sitä hetkeä, kun löydän jostain piilottamani pussin.

  Koiramme-lehdessä oli juttu naisesta, joka kehrää koirankarvoja. Ilmeisesti hän kehrää pienempiäkin eriä, mutta otan selvää tässä nyt varmaan syksyllä. Siihen asti voin ainakin keräillä Jaden ja muiden ihanien, vaaleiden lappalaisten karvoja ;) Ja vähän Sirankin, se tosin on niin onnetonturkkinen ettei siitä saa kyllä ees vauvalle töppösiä! :D

  VastaaPoista