Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Midorin kuulumisia

Näin eilen taas Midoria, meidän kullanmuru-herraamme josta jouduimme luopumaan Midorin sairauden takia. Aina nykyisin Midoria nähdessäni en voi muuta kuin todeta, että päätös oli aivan oikea ja paikka, missä Mitsku nykyisin asustaa on PARAS, mitä koiralleen voi toivoa.

Midori oli niin stressaantunut meillä, kun lapset hyöri koko ajan ympärillä ja herra halusi aina nukkua rauhassa keskellä touhua. Ei oikein toimi lapsiperheessä, että koira varaa itselleen keskeltä olkkarin lattiaa parin metrin rauha-alueen. Ainakaan ei toimi meidän olkkarissa, missä kaikki tapahtuu.

Nyt Midorilla on aivan mahtavat olot, se pääsee sänkyyn nukkumaan, (jopa niin leveästi, että perheen isäntä on joutunut siirtymään koirapatjalle lattialle nukkumaan! :D ) sen kanssa harrastetaan vähän agilityä ja lenkkeillään, sitä hoidetaan huolella ja hellitään (sekä lellitään.. ;)). Midorin turkki on kasvanut todella mahtavaksi, se heiluttaa häntäänsä oikein reippaasti ja on vauhdikas ja leikkisä. Monta asiaa, mitkä pikkuhiljaa sairauden jatkuessa katosivat Mitskulta. Vinkulelut saavat kyytiä, perheen mittelipentu ja muut tutut koirat saavat Midorista leikkiseuraa. Pahimmillaanhan Midori ei edes leikkinyt tutun leikkikaverin kanssa, vain ärisi. Nyt leikki sujuu kuulemma oikein vauhdikkaasti :)

Sairaus ei ole silti hellittänyt otettaan, kortisoniannosta ei ole vielä saatu laskettua. Kuitenkin tilanne on hyvällä tavalla vakaa, koira on onnellinen ja "terve", ei kivulias eikä stressaantunut. Hammas jouduttiin leikkaamaan, hampaat ovat niin pehmeitä ja huonokuntoisia että siinä oli jokin murtuma yms. Nyt en tarkkaan muista mistä oli kyse.

Vaikka kovin ikävöinkin Midoria, en voi olla surullinen katsoessani Mitskun heiluvaa häntää. Nyt sillä on hyvä olla ja sen se ansaitseekin! Kiitos Sannalle ja Eerolle Midorin hyvästä hoidosta, parempaa kotia se ei olisi voinut saada! On ihanaa, kun voi luottaa täysin, että pieni sairas herramme hoidetaan aivan täydellisesti ja huolellisesti. Tassukarvakaan ei näytä tippuvan ilman, että Sanna huomaa ;) Kiitos! <3

3 kommenttia:

  1. itku tuli lukiessa. Ja kiitos ihanista sanoista<3 poika todellakin on ihana ja voi hyvin.

    VastaaPoista
  2. Tippa tuli myös täällä linssiin. Ihanaa, että olet löytänyt midorille Sannan kaltaisen kodin ja se ennen kaikkea, että pystyt näkemään midoria on jotain aivan loistavaa. Ymmärrän tuskasi koiran nähdessäsi ja ilosi siitä miten hyvässä kunnossa kaveri on. Elämässä joutuu on välil tekemään raskaita/kipeitä päätöksiä ja samalla niin oikeita.

    VastaaPoista
  3. palailin tänne sivuille lukemaan vanhoja tarinoita. tulkaa katsomaan poikaa joku päivä. en tiedä miksi nämä muutama teksti saa mut aina vollottaa<2

    VastaaPoista