Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Mitteleiden rotumestaruus

Osallistuttiin Siran kanssa mitteleiden rotumestaruuskisoihin Tampereella 7.8, startattiin ekaa kertaa avoimessa luokassa. Suuria tavoitteita ei ollut, koska TK1 tuli vähän yllättäen ja avoimen luokan liikkeet eivät ole vielä täysin hallussa. Kisakokemusta lähinnä haettiin ja ihanien mitteleiden tapaamista :)

Kisapäivä oli kuuma, ja Sira meni taas kisakoomaan. Voi että, kun vain tietäisikin mikä sen tekee. Joku valmistautumisrituaali sen on pakko olla ja mun jännitykseni, tai siis niiden yhdistelmä.. Mietintämyssy päähän. Tuomarina toiminut Tiina Heino, joka siis vetää UPK:lla treenejä, totesi ettei Sira taas ollut oma itsensä. Treeneissä kuitenkin toimii mahtavasti. "kyllä se kotona tekee, mut ei se tääl muualla tee.." :D

Tässä koetulokset (ulkomuistista, ainakin siis sinnepäin :D)

Paikkamakuu 8.5 oli ylpeyden aihe :) Tosi vähällä harjoittelulla on ollut tuo piilossaolo paikkamakuun ajan. Sira oli vähän vaihdellut asentoa ja seuraillut muita koiria mutta ei noussut! :)

Seuraaminen 7, väljää ja väsynyttä. Plaah.

Liikkeestä maahan 10

Luoksetulo pysäytyksellä 5, tuli vauhdilla ja pysähtyi toooooosi hitaasti. Toinen plaah.

Liikkeestä seis 10

Kaukokäskyt 0, ei tehnyt mitään. Siis ei noussut ollenkaan istumaan ja se oli sitten siinä..

Nouto 9, pientä nälväämistä suussa lopussa mutta muuten hyvä. Vauhtia sopivasti ja palautus oli hyvä. Tai ainakin ok ;)

Hyppy 8, meinasi karata ilman käskyä ja jouduin ottamaan kiinni. Harmi, sitten ei mennyt ekalla käskyllä. Istuminen esteen jälkeen sujui hyvin ja hyppy takaisinpäin.

Kokonaisvaikutus 9 tuon turkkiin tarraamisen vuoksi.

Yhteensä siis oli 137,5 pistettä eli kolmostulos. Ei harmita, olen tyytyväinen jääviin liikkeisiin, noutoon ja hyppyyn. Ja paikkamakuuseen ;)

Nyt on siis avoin korkattu. Huonolla tuloksella mutta kisakokemusta rikkaampana :)
Tähän on nyt hyvä lopettaa. Sira saa ansaitsemansa (vaikka ei ehkä toivomaansa ;)) treeni- ja kisatauon hyvän kauden jälkeen. Neitiseni on varmaan aloittamassa juoksujansa joten tauko tulee sopivaan väliin. Katsotaan nyt, kuinka kauan jaksan itse antaa muruseni olla rauhassa.. ;)

Toimettomaksi en ajatellut jäädä, uusi projekti jo tiedossa.. ;) ei, meille ei ole tulossa pentua vaikka niin haaveilenkin pienestä ihanasta mittelinartusta (haluisko joku meille semmoisen tuoda..? ;)) Nyt käsittelyyn pääsee Jade-pentunen! Koulutus onkin tarpeen, Jade on jäänyt ihan hunningolle :D Naksutinkoulutus alkoikin jo, ja nyt Jade odotteleekin koko ajan nakkeja sohvan vieressä tiiviisti tuijottaen. Hyvä alku siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti