Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Matka alkaa...

No niin, nyt on blogi luotu! Hetken varmasti kestää ennen kuin ulkonäkö saadaan kohdilleen, iPhonella surffaillessa se hienosäätö on kovin vaikeaa. Tietokoneelle pääsyä odotellessa, siihen asti tällä mennään :)

Siralla on nyt yhdet alokasluokan kisat takana, tuomarina Juha Kurtti ja pisteitä kertyi huimat 196! Seuraaviin kisoihin ollaan jo ilmottauduttu, 29.5 Ulvilassa. Siellä tuomarina Tiina Heino, jonka kisaryhmään pääsemme nyt Siran kanssa treenaamaan! Kuulemma ensin keskitytään siihen, että saadaan ohjaaja toimimaan kunnolla :D Innolla odotan jo!

Parasta nyt on se, että me ollaan ehdolla TOKOn sm-kisoihin mitteleiden joukkueeseen! Mehän treenataan nyt sitten niin paljon että sinne päästään! :D (Riikalle tiedoksi ;))
Tapasin Riikan koirineen sunnuntaina ja sain NIIN paljon uutta puhtia treenaamiseen. Harmi että oli kovin vähän aikaa kun Riikan piti lähteä kotimatkalle, oisin puristanut vielä paljon vinkkejä :) Ehkä me tehdään kesäloma reissu Mikkeliin treenivinkkejä varten ;)

Ikävämpi juttu on meidän toisen koiran, mittelspitz Lecibsin Kosherin kohtalo. Midori on sairastanut ja kipuillut elämänsä aikana ja nyt olemme tilannetta pitkään seurattuamme todenneet että Midorille paras paikka ei ole meidän luonamme. Se tarvii kodin, missä ei ole pieniä lapsia (eikä tule, muutakuin kyläreissuille silloin tällöin) ei muita koiria, kuria on riittävästi ja mielellään vähän harrastettaisiinkin.. Mistähän sellaisen löytäisi :( Aika kamala paikka miettiä rakkaan koiran pois antamista, mutta koiralle se on paras vaihtoehto. Meidän puolestamme Midori voisi olla meillä aina. Kerron Midorin sairaudesta ja vaivoista myöhemmin, nyt painun pehkuihin. Meidän herätyskellot kun yleensä herättävät siinä 7 aikoihin ja niissä ei torkkua ole! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti