Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

perjantai 14. lokakuuta 2011

Treenejä pitkästä aikaa!

Nyt on taas palailtu treenaamaan, hetken tauon jälkeen. Kyllä tauko teki hyvää, mulle ainakin. Sira on nyt niin innoissaan, kun pääsee vihdoin tekemään jotain! Harmi vain, että kotona treeniaika on niin rajallista lasten takia ja sitten illalla ei jaksa enää. Nyt on silti pakko tsempata, meillä on Siran kanssa kovat tavoitteet ensi kesän SM-kisoihin. Meidän olisi tarkoitus silloin kisata voittajaluokassa! Eli aika iso homma on vielä edessä, paljon verta, hikeä ja kyyneleitä.

Hassua on se, että noin 8kk sitten luulin meidän olevan hyviä. Saimme mahtavan tuloksen alokasluokassa ekoista kisoistamme. Ajattelin, että kaikki jatkuu samaa rataa, vähän vasemmalla kädellä tehden. Pah. Nyt on palattu ihan perusteisiin, perusasennosta lähtien. Miten kaikki voikaan hajota käsiin! Ja miten paljon sitä oppiikaan näkemään virheitä itsessään. Ollaanhan me kehitytty paljon, mutta toisaalta treenaamattomuuden takia junnataan aika paljon paikallaan. Ehkä tauko antaa nyt energiaa treenata iltaisin edes vähän :)

Siran kanssa tosiaan ehdittiin ottamaan vain sivulletulo. Se edistää, mä palkkaan väärin, ohjaan kropalla ja se seuraa kuin vipperä mun vartalon liikeitä. Mä en osaa käyttää naksutinta (ensimmäinen opeteltava asia tällä viikolla!) eikä Sira osaa pysyä paikoillaan kun sanon Sivu! (Toinen opeteltava asia tällä viikolla.) Sen verran intensiiviset treenit oli tällä kertaa, että häpeänpuna poskilla kaikkien tuijotettavana ollessa tuli mieleen vain "miks mä en treenannut mitään kotona..". Ehkäpä tuo muisto auttaa jaksamaan illalla vielä lasten nukahdettua edes vähän ottamaan treeniä ;)

Jaden kanssa tehtiin perusjuttuja. Maahanmenoa niin, että meni ihan oikeaoppisesti eikä takapuoli ensin. Pintaa otettiin myös naksuttimen kanssa, läheltä tajuaa jo vähän mutta kauempana ei kyllä yhtään hokannut. Sivulletuloa treenailin itsekseni.

Nyt saunaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti