Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty!

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Midorin kuvia

Sanna lähetti kuvia Midorista, voi että miten komea poika se on! :) Pieni leijonaharjaksinen rakas, on niin ikävä sitä. Samalla kuitenkin hyvä mieli, kuvista näkee miten Midorilla on taas sama tuttu pilke silmissä kuin ennen sairastumista.


Muru <3

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Siran kisat 1.4

Ei ole aprillia, että huonosti meni :D

Tuomarina toimi ihana Tiina Heino, jolta saa rehellisen ja suoran palautteen ilman virheiden läpikatsomista. Arvostan siis tätä tulosta enemmän, kuin lepsummilta tuomareilta saatuja. Lisäksi hyvä asia oli se, että Tiinahan opettaa myös meitä Ulvilan Palvelukoirissa, joten nyt Tiina näki itse virheet ja mokat, ja osaa antaa niihin täsmäopetusta. Mikäs sen parempaa! :)

 Tarkkaa tulosta en tiedä, koska en pystynyt jäämään odottamaan kisakirjoja. Olen oksennustaudissa, niinkuin koko perhe on ollut viime viikolla.. Eka ja toivottavasti VIIMEINEN kerta, kun joudun kisaamaan näin kipeänä. yöh. Siinäkin yksi syy, miksi meni huonosti...

Paikkamakuu 10, jee! Ei tapahtunut mitään, kaikki meni nappiin.

Seuraaminen 6 tai 6½, en muista.. Alku meni mielestäni (Siran seuraamiseksi!) tosi hyvin. Juoksuosuudessa Sira otti ja lähti. Aivan, se ampaisi kuin pyssyn suusta kolme metriä eteenpäin.. Karjaisin sille ja annoin uuden käskyn. Loppu meni taas ihan ok.

Liikkeestä maahan 10. Se oli täydellinen.

Luoksetulon pysäytys 8!!! JEE!! Sira ampaisi taas niin älyttömällä vauhdilla, että Sira eteni inan liikaa. Vauhti huomioiden pysäytys oli nopea. Vinoon se meni, kun se kääntyi katsomaan minne nami lensi. (En siis oikeasti heittänyt namia, treeneissä vain.) Vinous ei kuulemma AVOssa haittaa, kunhan pysäytys on nopea. Olen siis erittäin tyytyväinen.

Liikkeestä seis 9, seuraaminen tiputti yhden pisteen, se oli edistävää ja väljää. Ihan oikea arvostelu.

Sitten se perseily alkoi:

Nouto 6-6½,  kaksi käskyä kun neitiä kiinnosti vain haistelu. Vauhti oli nopea sekä mennessä että palatessa, perusasento todella vino ja kapulan otettuani Sira nousi seisomaan enkä tajunnut komentaa istumaan. Opinpahan senkin, että siitä tippuu 2 pistettä, jos koira ei ole liikeen loppuessa perusasennossa :D

Kaukot 5-7, en muista :) Kolmannella käskyllä nousi istumaan ekassa kohdassa, sitten meni hyvin. Pieni liikkuminen taakse muistaakseni. Koskahan Sira viimeksi on jättänyt nousematta ekalla käskyllä..?

Hyppy 8, meni makaamaan esteen takana. Tämäkin on tapahtunut vain ihan ekoilla kerroilla treenatessa. Plaah..

Kokonaisvaikutus 9, tyytyväinen olen :)

En ole pettynyt, vähän harmittaa se ettei päästä hyvällä omallatunnolla hinkkaamaan VOIn liikkeitä.. Päätin kuitenkin, että jätän nyt AVOn liikkeet hautumaan ja opetellaan uusia juttuja. Sitten seuraavien kisojen lähetessä treenataan taas AVOa. Sira kuitenkin osaa kaikki liikkeet satavarmasti, kyse on vain jostain a)vittuilusta mua kohtaan (mähän en vaadi Siraa tekemään töitä, vaan pyydän ja anelen ;) ) b) mun jännitys tarttuu Siraan ja se reagoi noin. En tiedä. Onneksi Tiina näki kaiken ja osaa nyt sitten paremmin käskyttää mua parantamaan tapani :D

Uusia haasteita kohti, hyvällä mielellä! :) Odotan oiken jo, että päästään treenaamaan kunnolla kunhan vain tämä sairastelu/oksentelu loppuuuuuu.... argh.